Tai Chi Online. De ultieme manier om Tai Chi te leren.

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang een gratis online Tai Chi les*

*In ruil voor je email adres kun je deze gratis les doen. Vul op de pagina je naam en je email adres in en daarmee stem je in dat je op onze mailing lijst wordt gezet en dat je zo nu en dan een mailing van ons krijgt.

Wat Tai Chi Online uniek maakt is de combinatie van video lessen, de grote verscheidenheid aan ondersteunende artikelen, podcasts, een online forum, weekend workshops en een zomerschool.

Bekijk de video hieronder om een indruk van ons les aanbod te krijgen.

Opbouw van de Lessen

De lessen zijn zo opgebouwd dat je elke les een nieuwe beweging leert. In de les wordt de nieuwe beweging uitvoerig uitgelegd, voor gedaan en samen met de leraar een aantal keer herhaald.

De artikelen reeks “Het Pad” neemt je aan de hand en leidt je door de lessen. Bovendien wordt elke les begeleid door aanvullende artikelen die begrippen en basis principes verder uitleggen.

Hoe werkt het?

Zodra je lid bent krijg je toegang tot de online lessen. Dat betekent dat je direct na de betaling aan de slag kunt. Er staat direct 3,5 uur video lesmateriaal tot je beschikking om de Tai Chi vorm te gaan leren.

Vervolgens krijg je van ons een uitnodiging om lid van ons ondersteunings forum te worden. Daar kun je al je vragen aan ons stellen en met andere medestudenten in contact komen.

Je hebt direct toegang tot de volgende faciliteiten:

  • de website met alle content (artikelen, podcasts, videos)
  • 3,5 uur aan online Tai Chi lessen
  • toegang tot ons leden forum
  • korting op andere producten zoals workshops

Wat zijn de voordelen?

Je kunt vandaag beginnen

Begin vandaag met het leren van Tai Chi in jouw eigen tempo. Doe één les vandaag of twee of drie. Jij bent de baas. Alhoewel dat mogelijk is denken wij dat het beter is om elke week een les te doen en die dan een paar maal te herhalen.

Elke week een les

Je krijgt elke week een les van mij waarin ik jou de vorm leer. Zo word je gestimuleerd om elke week vooruit te gaan.

privé Les

De lessen zijn zo opgebouwd dat je als het ware privé les krijgt. In ons forum  kun je feedback geven en vragen stellen die snel beantwoord zullen worden.

herhaal de lessen

Je kunt de lessen zo vaak herhalen als je wilt. De manier om iets echt te leren is om dagelijks te oefenen.

kennisbank

Met je lidmaatschap heb je ook gelijk toegang tot alle kennis op de website in de vorm van artikelen, podcasts, videos enzovoorts die voor de inspiratie zorgen om je meer en meer te verdiepen in Tai Chi.

Mede studenten

Via ons online forum kun je in contact komen met alle medestudenten en groeps- en privé gesprekken voeren. Bovendien zijn de workshops en de Zomerweek uitstekende gelegenheden om met elkaar te oefenen en elkaar te leren kennen.

Bekijk de verschillende lidmaatschap opties of word direct lid!