Welkom bij Tai Chi Online

De Website voor Tai Chi Lessen, Achtergronden en Podcasts

Online Lessen

Artikelen

Podcasts

Videos

Reviews

Interviews

En nog veel meer!

Cheng Man-ch'ing

Nieuw! Live Online Lessen

In November van 2020 beginnen we met het aanbieden van Live Online Tai Chi lessen voor beginners. Er zijn slechts 25 plaatsen beschikbaar voor €25/maand in plaats van het normale tarief van €40/maand. Dus grijp je kans en meld je nu aan!

Hoe Kan ik mij aanmelden voor de live online lessen?

Stuur eenvoudig een email naar vincent@taichionline.nl of maak gebruik van ons contact formulier en je wordt op de lijst geplaatst. 

Wanneer moet ik dan betalen?

Wanneer er zich tenminste 5 personen hebben aangemeld gaan de lessen van start en word je verzocht een eerste betaling te doen.

Dag en tijdstip van de lessen?

In overleg wordt met de deelnemers wordt een dag en tijdstip bepaald.

Voor wie is deze cursus geschikt?

Deze live online cursus is bedoeld voor de absolute beginner.  Maar kan ook zeker gevolgd worden door iemand die al eens een Tai Chi cursus heeft gedaan.

Een klein voorproefje van ons aanbod

Tai Chi Online Groeit Gestaag!

Elke maand worden er nieuwe artikelen, videos, podcasts en lessen toegevoegd. Op dit moment hebben we:

Artikelen

videos

Woorden

afbeeldingen

De Abonnementen

R

Het basis abo

Met het basis abonnement heb je toegang tot het Tai Chi Naslagwerk, de beginners video cursus, de podcast en nog veel meer.

R

Het pro abo

Met het pro abonnement heb je toegang tot het Tai Chi Naslagwerk, de beginners video cursus, de podcast en de pro video cursussen en de pro artikelen.

R

Het plus abo

Het Plus abonnement bevat alles wat Basis en Pro biedt maar heeft daar bovenop nog één uur live online Tai Chi les per week.

R

Het privé abo

Met het Privé abonnement heb je bovenop alles wat je met Basis , Pro en Plus krijgt ook nog één maal per maand recht op een uur online privé onderricht.

Wordt ook een van de grondleggers van Tai Chi Online.  Als “Early Bird” kun je voor een sterk gereduceerd tarief lid worden van ons platform.  Hieronder zie je het aantal nog beschikbare plaatsen per abonnement tegen het gereduceerde tarief.

Beschikbare plaatsen per abonnement

Basis

Pro

Plus

Prive

Wat onze gebruikers over Tai Chi Online zeggen:

De website vervult voor mij twee belangrijke functies. Aan de ene kant biedt het je goede lessen met een rustig tempo en aan de andere kant geeft de goede achtergrond informatie mij het enthousiasme om door te gaan op het Tai Chi pad.

Sandra van der N.

De online beginners cursus in combinatie met de verklarende artikelen maken het leren van Tai Chi tot een aangename bezigheid.

Agnes V.

In deze tijd waarin we geconfronteerd worden met de beperkingen door het Corona virus vind ik het geruststellend en bemoedigend om op afstand (online) lessen te kunnen volgen. De kwaliteit van het gebodene heeft mij bovendien aangenaam verrast.

Herman K.