Wat is de missie van Tai Chi Online of wat is Tai Chi Online?

Tai Chi Online  heeft als doel om de verkorte Yang vorm van Cheng Man-ch’ing bij een zo groot  mogelijk publiek bekend te maken door het geven van informatie over deze Tai Chi vorm, door het aanbieden van online lessen en door mensen die op zoek zijn naar een competente leraar naar zo’n leraar te verwijzen.

De informatie op deze website bieden we op twee manieren aan. Een gedeelte van de inhoud van deze website is voor iedereen toegankelijk en gratis. Een ander deel is beschermd en daar kun je alleen toegang tot krijgen door donateur of lid te worden. Wanneer je officieel donateur wordt dan krijg je toegang tot alle content behalve de online Tai Chi lessen. Wil je ook toegang tot de Tai Chi lessen dan kun je bijvoorbeeld het Online lidmaatschap nemen.

Omdat we geen advertenties op deze website toelaten stellen we het zeer op prijs wanneer mensen hun waardering voor de gratis content laten blijken door of een donatie te doen of lid van onze gemeenschap te worden. Je kunt al een donatie doen vanaf €5 en het Donateursschap is €60 per jaar (dan ben je voor €5 per maand onder de pannen).